Tel:0086-13506679203 Fax:0086-577-62890578

Yrityksen profiili

Perustamisestaan ​​lähtien Suntree on alkanut perustaa oman tuotemerkkinsä. Kymmenen vuoden kokemuksen jälkeen Suntree on voittanut jopa 40 patenttia, joista 10 keksintöpatenttia. Tänä aikana Suntree ei vain ostanut Shenzhen Litto New Energy Co., Ltd: tä, siirtyi Grid-invertterimarkkinoille, mutta myös arvioitiin valtion tason korkean teknologian yrityksiksi ja teknologian tutkimus- ja kehityskeskuksiksi, ja siitä on tullut State Grid -yrityksen nimeämiä toimittajia. .

Tämän vuoksi Suntree ei keskity vain teknisen ryhmän ja tuotteiden laadun hallintaan, vaan keskittyy myös myyntitiimiin. Molemmilla joukkueilla on 16 vuoden käytännön kokemus, joka riittää tarjoamaan asiakkaille parhaan ostokokemuksen ja turvalliset sähkötuotteet.

Suntree-yrityksen perustamisesta lähtien teknologiainvestointien osuus alkuperäisestä myynnistä 0,3–5% on vahva tuki tuotteen teknisiin muutoksiin. Ainoa tarkoitus on tuoda asiakkaille turvallisimmat tuotteet. Suntree perusti erilaisen teknisen ryhmän ja projektin jäsenet: DC-komponentit aurinkojärjestelmiin (kuten tasavirtakatkaisijat, DC-erotuskytkin, DC-ylijännitesuojat, invertterit, yhdistelmärasiat jne.), Rakennusteollisuuden virranjakelujärjestelmät (kuten ATS) , MCB, MCCB, jne.), Ovat saaneet päätökseen siirtymisen vaihtovirtajärjestelmästä tasavirtajärjestelmään ja rikastuttaneet yhtiön tuotelinjaa, joten Suntree on ensimmäinen valinta yhden luukun palveluhankintakeskuksista asiakkaille.

Brand Names

SUNTREE,LITTO,N∧DY

Year Established

2005

No. Of Total Staff

100 to 350

Registerred capital

-10,000,000

Primary Competitive Advantages

Professoinal

Quality Test Equipment

Reliability

Fast Response

Totally Solution

Technical Support

Product Range

Photovoltaic System Protection

Building Circuit Protection

Industry Control&Protection

Distribution Box/Enclosures

Switchgears

Buseiness Type

Manufacturer

Importer

Exporter

Certificate

CE -IEC

CB -TUV