2020 SUNTREE DC 1500VDC “Amber” sarja

Julkaisuaika: Kirjoittaja: Site Editor Vierailla: 923

Nykyään uusia aurinkosähkövoimaloita nousee kaikkialle maailmaan, ja kaupungeissa on "keskushermostollisia" korkeita rakennuksia, valtateillä kulkee uusia energiaajoneuvoja, jotka voivat ajaa automaattisesti... Elämämme kiihtyy omaksuakseen sähköistyksen , digitalisaatio, vähähiilinen tulevaisuus.

Samaan aikaan myös uusia "älykkäältä" kuulostavia termejä, kuten älykaupunki, älyverkko, älykäs teollisuus ja älykäs käsitys, päivitetään jatkuvasti. Vaatimukset ja haasteet.

SUNTREE, joka keskittyy sähköliiketoimintaan, on kehittänyt monia tuotteita sähköalan johtavalla markkina-alueella 13 vuoden ajan. Niistä SUNTREE:n erilaiset pienjännitekatkaisijat jättävät varmasti vahvan jäljen sähköteollisuuteen.

Nykypäivän uudella Amber-sarjan DC1500V katkaisijalla, pelkäämättä ankaria ympäristöjä, on alan johtava äärimmäinen oikosulkukatkaisukapasiteetti, joka luo korkean luotettavuuden, laadukkaat, tehokkaammat ja turvallisemmat aurinkosähkön tuotantojärjestelmät käyttäjille.

SUNTREE Amber -sarja on lanseerauksensa alussa voittanut monien teollisuusasiakkaiden suosion korkealla luotettavuudellaan. Jalanjäljet levisivät monille aloille ja osoittivat vahvan vahvuutensa useiden teollisuuden sovellusten kautta.