TÜV Rheinland myöntää Suntreelle TÜV- ja IEC-sertifikaatit PV Breaker -tuotteille

Julkaisuaika: Kirjoittaja: Site Editor Vierailla: 386

Äskettäin Suntree Electric Co., Ltd:n (jäljempänä "Suntree") kehittämät ja valmistamat DC-muovatut katkaisijat ja erottimet ovat onnistuneesti saaneet TÜV Rheinland Groupin ("TÜV Rheinland") TÜV- ja IEC-sertifikaatit. ) . 25. tammikuuta TÜV Rheinland Greater China kaupallisten ja teollisten tuotteiden palvelujen varatoimitusjohtaja Bo Xia, osastopäällikkö WenCai Zhang, myyntipäällikkö JiuLong Li, Suntree Electricin puheenjohtaja XinWen Liu, teknologian johtaja KunMing Peng , , Zhejiangin maakunnan mekaanisten ja sähköisten tuotteiden laaduntarkastus Johtaja Liang Du, apulaisjohtaja KeFeng Yuan, myyntipäällikkö Wei Liu osallistuivat Suntreen päämajassa pidettyyn seremoniaan.

Suntree on sitoutunut tarjoamaan käyttäjille vihreää, ympäristönsuojelua, turvallisuutta, älykästä sähköpalvelua, jossa käytetään teknologiaa yhdistämään ihmisen ja luonnon. Suntreella on vahva riippumaton innovaatiokyky, jolla on omistautunut T&K-tiimi, riippumattoman tutkimuksen, kehityksen ja innovaation tuote, ja kiinnittää erityistä huomiota täytäntöönpanoon, erityisesti teknologian tutkimuksen ja kehityksen alalla, joka vuosi 5 % myyntitulot jatkoivat panostusta teknologian tutkimukseen ja kehitykseen. Vuosien tutkimuksen ja kehityksen sekä tutkimuksen kautta on voittanut yli 40 patenttia, joista 10 keksintöpatenttia, ja voitti myös "kansalliset korkean teknologian yritykset", "tiede- ja teknologiayritykset Zhejiangin maakunnassa", "Wenzhoun kaupungin tiede ja teknologia" innovaatioihin suuntautuneiden yritysten", "Wenzhou City Enterprise Technology Center", "Yueqing kunnallinen teknologian tutkimus- ja kehityskeskus", "Growth Enterprise" ja muut kunnianosoitukset.

Pu Xia, TÜV Rheinland Greater Chinan varapresidentti, sanoi palkintoseremoniassa: "Olemme syvästi kiitollisia, että TÜV Rheinland on myöntänyt Suntreelle TÜV- ja IEC-sertifikaatin. Toivomme, että läheisen yhteistyön avulla autamme Suntreeta tehokkaammin paikallisiin markkinoillepääsytesteihin, pienennä sertifiointikustannuksia ja -riskejä, paranna tuotteiden laatua, tee yhteistyötä Suntree-riippumattomien merkkituotteiden suunnittelun edistämiseksi, lisää Kiinan laatua edustavia tuotteita kaikkialle maailmaan

Suntreen puheenjohtaja Mr. XinWen Liu sanoi: "Suntree on Suntree Groupin edustava tuotemerkki. Suntree Electric Co., Ltd kehittää nyt sarjaa brändistrategian edistämissuunnitelmaa. Tällä hetkellä Suntree on asettanut kattavan ainoan edustajan Australian markkinoille, joka tunnetaan nimellä " Suntree" on kansallinen tuotemerkki, ja Suntree voittaa suuren suosikin ja asiakkaan kiitosta. Samalla Suntree laatii myyntistrategioita myös muilla ulkomaisilla markkinoilla. Sähköalan nousevana tähtenä Suntree pitää aina kiinni ydinarvoistaan "innovaatiosta, tehokkuudesta, eheydestä, viestinnästä ja win-win-ajattelusta", ja se tarjoaa jatkuvasti arvokkaampia, turvallisempia ja luotettavampia korkealaatuisia tuotteita ja palveluita kuluttajille sekä ottaa vastaavat vastuut "Made in China 2025 -tapahtumasta". "Kiitämme vilpittömästi TÜV Rheinlandia sen ponnisteluista tässä sertifiointiprosessissa ja odotamme innolla TÜV Rheinlandin tulevaa yhteistyötä tarjotaksemme lisää tukea ja apua Suntreelle tuotteiden sujuvassa toiminnassa. y muille kansainvälisille markkinoille. "

Vuosien varrella TÜV Rheinland on keskittynyt laatuun ja turvallisuuteen tarjotakseen pienjännitesähkön valmistajille täyden valikoiman testaus- ja sertifiointiratkaisuja maailmanlaajuisten markkinoille pääsyn vaatimusten täyttämiseksi. Ammattitaitoinen lokalisointipalvelutiimi on aina tarkkaavainen ja tutkii tulevaisuuteen suuntautuvien standardien kehitystä. Se parantaa jatkuvasti laboratorioiden akkreditointia, päivittää testauslaitteita ja henkilöstöä ja auttaa paikallisia valmistajia nopeuttamaan tuotteiden siirtymistä tuotantolinjalta globaaleille markkinoille. Tällä tavalla TÜV Rheinlandin asiantuntijat napauttavat ovea kansainvälisille markkinoille jälleenmyyjille, ostajille ja valmistajille ja varmistavat samalla tuoteturvallisuuden kestävyyden maailmanlaajuisessa tavaravirrassa.