Suntreen 10-vuotispäivä

Julkaisuaika: Kirjoittaja: Site Editor Vierailla: 261

Ajan myötä Suntree Electric Co., Ltd on käynyt läpi vuosikymmenen matkan, joka perustettiin vuonna 2007.

Kymmenen vuoden aikana Suntree vaatii "innovaatiota, viestintää, palvelua, unelmaa" edistäviä henkiä, noudattamaan "Ihminen, teknologia, luonto" harmonista kehitystä "Win-win, win future" -yhteistyökonseptin mukaisesti. 10 vuoden aikana Suntree kehittyi nopeasti vuokrarakennuksesta itsenäisen teollisuuspuiston omistajaksi.

Suntreen 10-vuotissyntymäpäivän kunniaksi järjestämme myyntikokouksen, jossa käydään läpi kulunut 10 vuoden kokemus ja keskustellaan Suntree-yrityksen tulevasta kehityksestä. Myös Suntree järjestää 10-vuotisjuhlia, monipuolista ohjelmaa yhtiömme jäseniltä, tanssia, laulua, kitaransoittoa jne.

Nykypäivän Suntreen menestys ja saavutukset johtuvat kymmenen vuoden sinnikkyydestämme, kymmenen vuoden unelmien kasvusta, kymmenen vuoden koettelemuksista ja vaikeuksista, kymmenen vuoden verisestä tulesta, kymmenen vuoden filosofiasta, kymmenen vuoden innovaatioista ja muutoksesta pitäytymisestä. Enimmäkseen se ei voi erota kaikista SUNTREEn jäsenistä, etenkään energisistä nuorista, jotka ovat älykkäitä, rauhallisia, hyvää tarkoittavia ja hyvää työtä tekeviä, optimistisia, ennakkoluulottomia, motivoituneita ja intohimoisia, jotka ovat korkean henkisiä. ja militantti.

Suntreen kymmenen vuoden kokemuksesta ja suuresta menestyksestä tulee olla kiitollinen nuorille, jotka käyvät Suntreen läpi käytännön toimien kautta vuosien varrella, olla kiitollisia kaikille koti- ja ulkomaisille asiakkaillemme, jotka luottavat ja uskovat Suntreen tuotteisiin, laatuun ja palveluun, ilman asiakkaidemme luota siihen, sillä ei ole SUNTREEN kehitystä.

Kymmenen vuotta tuulta ja sadetta, käveli kaikkien pienen uuden merkin, Suntreen, polulle, toivottaa hyvää 10-vuotispäivää, kiitos Suntreelle, kiitos seuraavasta vuosikymmenestä, luokaamme toinen vuosikymmenen legenda!