Yhdistelmälaatikon valmistaja

Julkaisuaika: Kirjoittaja: Site Editor Vierailla: 769

Perustamisestaan lähtien Suntree on aloittanut oman tuotemerkin rakentamisen alkusoittoa. 10 vuoden kokemuksen jälkeen Suntree on voittanut peräti 40 patenttia, joista 10 keksintöpatenttia. Tänä aikana Suntree ei vain ostanut Shenzhen Litto New Energy Co., Ltd:tä, astunut Grid-invertterimarkkinoille, vaan myös luokitellut valtion tason korkean teknologian yrityksiksi ja teknologian tutkimus- ja kehityskeskuksiksi, ja siitä on tullut State Gridin nimetyt toimittajat. .

Tämän vuoksi Suntree ei keskity pelkästään teknisen tiimin ja tuotteiden laadun hallintaan, vaan keskittyy myös myyntitiimiin. Molemmilla joukkueilla on 16 vuoden käytännön kokemus, mikä riittää tuomaan asiakkaille parhaan ostokokemuksen ja turvalliset sähkötuotteet.

Yhdistelmälaatikko

Combiner Box Manufacturer

1、DC-yhdistimen laatikko SHLX-PV1/1

EDUT

• Korkea luotettavuus
DC FUSE :n kanssa
DC-ylijännitesuojalaitteella
DC-katkaisijalla tai tasavirtakuorman erotuskytkimellä
• Vahva mukautumiskyky
IP65-muotoilu, vedenpitävä, pölynkestävä ja ultravioletti.
Tiukka testi korkealle ja alhaiselle lämpötilalle, käytetään laajalti.
Yksinkertainen asennus, yksinkertaistettu järjestelmän johdotus, kätevä johdotus
Laatikon runko on valmistettu kylmävalssatusta teräksestä ja muista metallimateriaaleista
• Joustava kokoonpano
Käytetään yksikiteisissä piiaurinkomoduuleissa, monikiteisissä piiaurinkomoduuleissa, ohutkalvoaurinkomoduuleissa. Aurinkosähkösulakkeen, katkaisijan ja kuormanerotuskytkimen nykyistä arvoa on muutettu

KUVAUS
SHLX-PV1/1 DC-yhdistäjärasia sopii invertteriin (MAX tulojännite DC550V/DC1000V, 1 PV tulokanava, 1 lähtökanava, yksi MPPT-invertteri). Laatikon runko on valmistettu PVC-tekniikan materiaaleista ja testattu palonesto-, lämpötilan nousu-, iskunesto-, ultravioletti- ja muilla testeillä. IP65 suojausluokka.
Suunnittelu ja konfigurointi ,tiukasti "Aurinkosähköliitoslaitteiden teknisten eritelmien" CGC/GF 037:2014 mukainen. Tarjoa käyttäjille turvallisia, lyhyitä, kauniita ja soveltuvia aurinkosähköjärjestelmän tuotteita.

2、AC PV -yhdistimen laatikko SHLX-AC8/1

EDUT

• Korkea luotettavuus
AC ylijännitesuojalaitteella
DC-katkaisijalla , nimellisjännite AC690V
• Vahva sopeutumiskyky
IP65-muotoilu, vedenpitävä, pölynkestävä ja ultravioletti
Tiukka testi korkealle ja alhaiselle lämpötilalle, käytetään laajalti.
Yksinkertainen asennus, yksinkertaistettu järjestelmän johdotus, kätevä johdotus
Laatikon runko on valmistettu kylmävalssatusta teräksestä ja muista metallimateriaaleista
• Joustava kokoonpano
Käytetään 1-50kw invertterin vaihtovirtalähdössä. Aurinkosähkösulakkeen, katkaisijan nykyinen arvo on muutettu

KUVAUS
SHLX-AC8/1 AC PV-yhdistäjälaatikko soveltuu sähköjärjestelmän PV-ryhmään. Se on tärkeä osa sarjan invertteri- ja AC-sähkönjakelukaappien tai tehostetun muuntajan hankkimista ja pääsyä jopa neljään aurinkosähköryhmään invertterissä. Samansuuntaisesti katkaisijan tulon ja katkaisijan tai kuorman katkaisijan lähtölinjan kanssa. Väyläkisko kahdella salamansuojalla. Korkein nimellisjännite on AC690V. IP65 Suojausluokka sama kuin invertterillä. Asennettu ulkona. Vedenpitävä, pölytiivis, UV-suojaus, suolasuihkukorroosiota estävä jne. toiminto
Yhdistelmälaatikko yksinkertaistaa huomattavasti sarjainvertterin ja AC-sähkönjakokaapin tai tehomuuntajan välistä kytkentää. Yksinkertainen ja selkeä sisärakenne tekee järkevän johdotuksen.
Korkea luotettavuus ja yksinkertainen huolto. Ulkoseinään asennettava voi mukautua ankariin ympäristöihin. Materiaalin ja koon lisäksi se voidaan räätälöidä käyttäjän tarpeiden mukaan.

 

SUNTREE on työskennellyt tiiviissä yhteistyössä aurinkosähköjärjestelmien valmistajien kanssa ja koordinoidun neserch- ja kehitystyön avulla on tuottanut vallankumouksellisen uuden tasavirtakatkaisijan, tasavirtaeristimen, tasavirtasulakkeen, joka yhdistettynä ylijännitesuojalaitteiden valikoimaan tarjoaa täydellisen suojan aurinkosähköjärjestelmille

Hotline

+86-57762890205

Puhelin: +86-18257770162(24H) Faksi: +86-577-62890578

Osoite: No.3 Siqian Road Xinguang Industrial Zone, YueQing, Zhejiang, Kiina.