Nykyään uusia aurinkosähkövoimaloita nousee kaikkialle maailmaan, ja korkeat rakennukset, joissa on "keskushermosto" kaupungeissa, uudet energiaajoneuvot, jotka voivat ajaa automaattisesti, kulkevat valtatiellä ... Elämämme kiihtyy omaksumaan sähköistyminen , digitalisaatio, vähähiilinen tulevaisuus.

Samaan aikaan myös uusia "älykkäältä" kuulostavia termejä, kuten älykäs kaupunki, älykäs verkko, älykäs teollisuus ja älykäs käsitys, päivitetään jatkuvasti. Vaatimukset ja haasteet.

SUNTREE, joka keskittyy sähköliiketoimintaan, on kehittänyt monia tuotteita, joilla on johtava markkina -asema sähköalalla 13 vuoden ajan. Niistä SUNTREEn erilaiset pienjännitekatkaisijat jättävät varmasti vahvan jäljen sähköteollisuudelle.

Nykypäivän uudella Amber-sarjan DC1500V-katkaisijalla ilman pelkoa ankarista ympäristöistä on alan johtava äärimmäinen oikosulkukapasiteetti, joka luo käyttäjille korkealaatuisia, korkealaatuisia, tehokkaampia ja turvallisempia aurinkosähköjärjestelmiä.

SUNTREE -keltainen -sarja on lanseerauksensa alussa voittanut monien teollisuusasiakkaiden suosion korkealla luotettavuudellaan. Jalanjäljet ​​levisivät monille aloille ja osoittivat vahvan vahvuutensa useilla alan sovelluksilla.