Tel:0086-13506679203 Fax:0086-577-62890578

Vedenpitävä jakelurasia

SUNTREE on tehnyt tiivistä yhteistyötä aurinkokunnan valmistajien kanssa ja koordinoidun neserch- ja kehitystyön kautta. Se on tuottanut vallankumouksellisen uuden tasavirtakatkaisijan, tasavirtasuojakytkimen, tasavirtasulakkeen, joka yhdessä ylijännitesuojalaitteiden kanssa tarjoaa täydellisen suojauksen aurinkosähköjärjestelmille.

SHAN Vesitiivis Valaistus Box

Se on vesitiivis, pölytiivis, haponkestävä, alkaliproot, iskunkestävyys, räjähdyssuoja, ultravioletti, eristys ja johtamaton. Käytetään laajasti näissä vaikeissa olosuhteissa, kuten ulkotelakat, portit, ulkojakelujärjestelmä, viestintä, mekaaniset laitteet, kemianteollisuusöljy ja muut. Vakioväri on RAL 7035 ja tiivistysrasian luokitus on IP65, sekä ABS- että PC-materiaali Ovat saatavilla.

SHT vesitiivis jakelurasia (1P65)

Paneeli on ABS-materiaali suunnittelulle, korkea lujuus, älä koskaan muuta väriä, läpinäkyvä materiaali on PC.
Kansi push-tyyppinen avaaminen ja sulkeminen
Jakelurasian kasvot peittävät push-tyyppisen avaus- ja sulkemismoodin, kasvonaamio voidaan avata painamalla kevyesti, itselukittuva paikannussaranan rakenne aikaansaadaan avautuessa.

SHA vesitiivis jakelurasia (1P65)

Paneeli on ABS-materiaali suunnittelulle, korkea lujuus, älä koskaan muuta väriä, läpinäkyvä materiaali on PC.
Kannen push-tyyppinen avaaminen ja sulkeminen
Jakelurasian kasvot peittävät push-tyyppisen avaus- ja sulkemismoodin, kasvonaamion voi avata painamalla kevyesti, itselukittuva paikannussaranan rakenne aikaansaadaan avautuessa.

MB-AS muovinen jakelurasia

MB-AS Surface -sarjan modulaariset jakelurasiat / jakolevyt ovat uusi muotoilu muotioven kanssa. Niitä käytetään pääasiassa vaihtovirtapiirissä 50 Hz, nimellisjännite 220 V / 380 V, ja ne toimivat modulaaristen yhdistelmälaitteiden asennuksessa. Sitä käytetään laajasti perheessä, korkeassa rakennuksessa, talossa, asemalla, satamassa, lentokentällä, kaupallisessa talossa, sairaalassa, elokuvateatterissa, yrityksissä ja niin edelleen. MB-AS-modulaaristen jakorasioiden / jakolevyjen muoviyksikkö ottaa käyttöön ABS-materiaalia, jonka ominaisuudet ovat palonkestäviä, impulssitiivisiä, erinomaiset eristysominaisuudet ja niin edelleen. Nämä jakorasiat / -kotelot vahvistavat standardin BS EN60439-3, JB / T7121-93.

MB-AF Flush -sarjan modulaariset jakelurasiat

MB-AF Flush -sarjan modulaariset jakelurasiat / jakolevyt ovat uusi muotoilu muotioven kanssa. Niitä käytetään pääasiassa vaihtovirtapiirissä 50 Hz, nimellisjännite 220 V / 380 V, ja ne toimivat modulaaristen yhdistelmälaitteiden asennuksessa. Sitä käytetään laajasti perheessä, korkeassa rakennuksessa, talossa, asemassa, satamassa, lentokentällä, liikerakennuksessa, sairaalassa, elokuvateatterissa, yrityksissä ja niin edelleen. MB-AF-modulaaristen jakelurasioiden / jakolevyjen muoviyksikkö ottaa käyttöön ABS-materiaalia ominaisuudet palonkestävä, impulssitiivis, erinomainen eristysominaisuus ja niin edelleen.
Tämä jakorasian / -kotelon kotelo vahvistaa standardin BS EN60439-3, JB / T7121-93.

IP66 jakelurasia

IP66: n UV-stabiloidut 4- ja 8-suuntaiset säänkestävät kotelot ovat avitiaalisesti tärkeitä osapuolia kaikissa aurinkoasennuksissa, jos käytät tasavirtakatkaisijaa eristyksenä. Tästä syystä olemme työskennelleet ahkerasti erittäin laadukkaiden IP66- ja 8-suuntaisten koteloiden valmistamiseksi. Tämä kotelo täyttää kaikki vaadittavat standardit, ja siksi se on luokiteltu IP66: ksi.
Tämän IP66 4 tavalla, ja 8 tapa kotelot on suunniteltu sisältämään erilaisia DIN-kiskoon katkaisijat täydellinen Soring ladattu lukittava lid.It myös on ylä-, ala- ja kaapelien merkintä.

SCB564N vedenpitävä laatikko

IP66: n UV-stabiloidut 4- ja 8-suuntaiset säänkestävät kotelot ovat avitiaalisesti tärkeitä osapuolia kaikissa aurinkoasennuksissa, jos käytät tasavirtakatkaisijaa eristyksenä. Tästä syystä olemme työskennelleet ahkerasti erittäin laadukkaiden IP66- ja 8-suuntaisten koteloiden valmistamiseksi. Tämä kotelo täyttää kaikki vaadittavat standardit, joten se on luokiteltu IP66.Tämä IP66: n 4- ja 8-suuntainen kotelo on suunniteltu asentamaan useita DIN-kiskojen katkaisijoita, joissa on sormitusladattu lukittava kansi.Se on myös ylä-, ala- ja alaosa. takakaapelin sisääntulo.