Suntree osallistuu 123. kartonkimessuille

Julkaisuaika: Kirjoittaja: Site Editor Vierailla: 436

Huhtikuun 14. päivänä järjestetään 123. kartonkimessut suunnitelman mukaisesti Pazhoussa, Guangzhou Cityssä, Kiinassa, ja ne päättyvät 19. huhtikuuta.

Perinteensä mukaan osallistua Carton Fairille kahdesti vuodessa Suntree jatkaa uusien ja kuumien tuotteiden esittelyä vanhoille ja uusille asiakkaillemme 14.-19.4.2018.

Tervetuloa käymään Suntree Boothissa numero: 10.3E30-E31. Koska Suntree on erikoistunut tarjoamaan yhden luukun palveluratkaisua aurinkoenergiajärjestelmille, se näyttää sekä DC- että AC-tuotteita, mukaan lukien automaattiset siirtokytkimet, suosituimmat tuotteet, kuten DC- ja AC-VIRAKATKARI, DC- ja AC-SPD, DC-ERISTINKYTKIN, DC-SULAKE, DC COMBINER BOX, joka hyväksyi CE, TUV, SAA, IEC sertifikaatit.

Jos aiot vierailla Carton Fairissa, miksi et tule Suntree-osastolle. Auttaaksemme uusia ja vanhoja asiakkaitamme ratkaisemaan mahdolliset ongelmat paikan päällä, pomomme, toimitusjohtajamme ja jotkut insinöörit ovat osastolla, jotta voimme keskustella syvällisesti ja miellyttävästi paikan päällä.

Vilpittömästi tervetuloa ja odottamaan uudet ja vanhat asiakkaamme tiiviiseen keskusteluun kasvotusten!