Verkkoon kytketty aurinkokunta

Verkkoon kytketty aurinkokunta

On-grid aurinkosähköjärjestelmää käytetään laajasti kotitalouksissa ja kaupallisissa skenaarioissa sekä suurissa aurinkosähkölaitoksissa, ja se voi tuottaa sähköä suoraan yhdistämällä aurinkosähkömoduuleja, invertteriä ja sähköverkkoa. Kotitalouksien ja kaupallisissa verkkoon liitetyissä aurinkosähköjärjestelmissä aurinkoenergiaa voidaan käyttää ensin kuormituksen tyydyttämiseen ja sitten (jos ylijäämä) syötetään verkkoon käyttäjien sähkökustannusten leikkaamiseksi ja tulojen saamiseksi. Verkkoon liitetyille aurinkosähköjärjestelmille on usein tunnusomaista ketjujakauma, keski- ja korkea jännite sekä pienet virrat. Koska Suntree on sitoutunut tarjoamaan ammattimaista yhden luukun palvelua, se voi tarjota aurinkosähkökaapeleita, liittimiä, aurinkosuojakkeita, tasavirtakatkaisijoita, tasavirtaylijännitesuojalaitteita (SPD) ja PV-konvergenssikoteloita ("plug and play" auttaakseen asiakkaita säästämään aikaa ja kustannus)

Vastauksena aurinkosähköntuotannon erityisvaatimuksiin Suntree on tuonut markkinoille erityisiä DC/AC-sähkötuotteita, mukaan lukien valettu katkaisija, minikatkaisijat, eristyskytkimet, ylijännitesuojat, sulakkeet ja muut tuotteet, joita on käytetty laajalti aurinkogeneraattoreissa. invertterijärjestelmät, yhdistelmäkotelot ja sähkönjakelujärjestelmät.

On-grid Solar System

Järjestelmän rakennekaavio

On-grid Solar System

Vakiotuote / DC-tuotteet

Suntree-piirisuojaratkaisujen edut

Luotettava piirisuojaus kaikin puolin

Suntreen tavoitteena on tarjota markkinoille täydellinen sarja piirisuojatuotteita, jotka ovat luotettavia, helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita

Reliable circuit protection in all aspects

Maailmanlaajuinen saatavuus

Suntree-tuotteet ovat saaneet UL-, SAA-, CB-, CE-, TUV-, ISO- ja ROHS-sertifikaatit varmistaakseen, että kaikki aurinkosähkön suojakomponentit täyttävät kansainväliset standardit.

Global Availability

Tarjoa räätälöityjä ratkaisuja

Suntree voi tarjota piirien suojausratkaisuja, jotka ovat paikallisten standardien mukaisia alueellasi, vähentävät kohtuullisesti hankintakustannuksia ja varmistavat samalla tehokkaan toiminnan.

Provide customized solutions

Teknisen asiantuntemuksen kertyminen

Suntree on ollut aurinkosähköteollisuudessa yli 15 vuotta, ja teollisuus ja käyttäjät ovat tunnustaneet sen turvallisuudesta ja älykkäästä valmistuksesta kattavalla laadunvalvonta- ja arviointilaitteistolla

Accumulation of technical expertise