Off-grid aurinkokunta

Off-grid aurinkokunta

Off-grid aurinkosähköjärjestelmä on hyvin yleinen aurinkosähköjärjestelmä, joka on ihanteellinen syrjäisille alueille, joilla sähköä ei ole saatavilla tai joissa sähkö on erittäin epävakaa. Se vaatii vain aurinkosähkömoduuleja, ohjaimia, inverttereitä ja akkuja virran syöttämiseen, ja se voi toimia ilman sähköverkkoa. Se on yleensä suunniteltu järjestelmiin, joissa ei ole virtalähdettä tai jotka tarvitsevat erillisen virtalähteen, ja niissä on matala jännite, suuri virta ja useita kieliä. Suntreen DC PV-sulakkeet, ylijännitesuojalaitteet (SPD), DC-katkaisijat ja PV-konvergenssilaatikko voivat tarjota täydellisen suojan tälle järjestelmälle.

Vastauksena aurinkosähköntuotannon erityisvaatimuksiin Suntree on tuonut markkinoille erityisiä DC/AC-sähkötuotteita, mukaan lukien valettu katkaisija, minikatkaisijat, eristyskytkimet, ylijännitesuojat, sulakkeet ja muut tuotteet, joita on käytetty laajalti aurinkogeneraattoreissa. invertterijärjestelmät, yhdistelmäkotelot ja sähkönjakelujärjestelmät.

Off-grid Solar System

Järjestelmän rakennekaavio

Off-grid Solar System

Vakiotuote / DC-tuotteet

Suntree-piirisuojaratkaisujen edut

Luotettava piirisuojaus kaikin puolin

Suntreen tavoitteena on tarjota markkinoille täydellinen sarja piirinsuojatuotteita, jotka ovat luotettavia, helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita

Reliable circuit protection in all aspects

Maailmanlaajuinen saatavuus

Suntree-tuotteet ovat saaneet UL-, SAA-, CB-, CE-, TUV-, ISO- ja ROHS-sertifikaatit varmistaakseen, että kaikki aurinkosähkön suojakomponentit täyttävät kansainväliset standardit.

Global Availability

Tarjoa räätälöityjä ratkaisuja

Suntree voi tarjota piirien suojausratkaisuja, jotka ovat paikallisten standardien mukaisia alueellasi, vähentävät kohtuullisesti hankintakustannuksia ja varmistavat samalla tehokkaan toiminnan.

Provide customized solutions

Teknisen asiantuntemuksen kertyminen

Suntree on ollut aurinkosähköteollisuudessa yli 15 vuotta, ja teollisuus ja käyttäjät ovat tunnustaneet sen turvallisuudesta ja älykkäästä valmistuksesta kattavalla laadunvalvonta- ja arviointilaitteistolla

Accumulation of technical expertise