Energian varastointijärjestelmä (ESS)

Energian varastointijärjestelmä (ESS)

On-grid ja off-grid aurinkojärjestelmien yhdistelmänä ESS yhdistää täydellisesti niiden edut. Kotitalouksien ESS:ssä ja kaupallisessa ESS:ssä on virtalähde aurinkopaneeleista ja verkosta. Siinä on myös akkujärjestelmä, joka voi tarjota varavirtaa, kun sekä paneeli että verkko epäonnistuvat, ja lähettää ylimääräistä tehoa verkkoon, kun akkujärjestelmä on täysin ladattu ja tuottaa ylimääräistä tehoa. Lisäksi suuret energian varastointilaitokset edustavat myös aurinkosähköjärjestelmien tulevaisuutta. Koska tällaiset järjestelmät perustuvat yleensä edulliseen suunnitteluun, suunniteltu jännite saavuttaa usein jopa 1500 VDC suuren virran yhteydessä, mikä nostaa korkeampia vaatimuksia järjestelmän suojaukselle ja vakaalle toiminnalle. Suntreen 1500 VDC-sarjan PV-sulakkeet, katkaisijat, ylijännitesuojalaitteet (SPD) ja tasavirtakuorman eristyskytkimet voivat suojata paremmin energian varastointijärjestelmää ja vähentää mahdollisia vikoja järjestelmän käytön aikana, mikä vähentää häviöitä ja lisää tuloja.

Suntree on aurinkosähkön sähköntuotannon harjoittaja, jolla on lähes 15 vuoden kokemus aurinkosähkötekniikasta. Keskityimme tuotetutkimukseen, -kehitykseen ja täydelliseen kokeelliseen laitteistoon kypsällä aurinkosuojatekniikalla ja kokonaisratkaisuilla. Tasavirtatuotteilla on merkittävä osuus Kaakkois-Aasiassa, Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Afrikassa, Australiassa ja muilla alueilla.

Energy Storage System (ESS)

Standard product / DC tuotteet

Suntree-piirisuojaratkaisujen edut

Luotettava piirisuojaus kaikin puolin

Suntreen tavoitteena on tarjota markkinoille täydellinen sarja piirinsuojatuotteita, jotka ovat luotettavia, helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita

Reliable circuit protection in all aspects

Maailmanlaajuinen saatavuus

Suntree-tuotteet ovat saaneet UL-, SAA-, CB-, CE-, TUV-, ISO- ja ROHS-sertifikaatit varmistaakseen, että kaikki aurinkosähkön suojakomponentit täyttävät kansainväliset standardit.

Global Availability

Tarjoa räätälöityjä ratkaisuja

Suntree voi tarjota piirien suojausratkaisuja, jotka ovat paikallisten standardien mukaisia alueellasi, vähentävät kohtuullisesti hankintakustannuksia ja varmistavat samalla tehokkaan toiminnan.

Provide customized solutions

Teknisen asiantuntemuksen kertyminen

Suntree on ollut aurinkosähköteollisuudessa yli 15 vuotta, ja teollisuus ja käyttäjät ovat tunnustaneet sen turvallisuudesta ja älykkäästä valmistuksesta kattavalla laadunvalvonta- ja arviointilaitteistolla

Accumulation of technical expertise